Mesotherapie XL Hair Booster

Een goede behandeling tegen haaruitval. XL Hair is een hair booster. Het stimuleert en voed de follikels. Hierdoor wordt haaruitval geremd en wordt de haarwortel (opnieuw) geactiveerd.  Deze treatment is voor zowel mannen- als vrouwen zeer geschikt. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals (natuurlijk) hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatievloeistof, bestaande uit maar liefst 47 actieve ingrediënten.

Haarbehandeling, Mesotherapie XL Hair, Dames, Vrouwen, MEsotherapie behandeling, consult

Mesotherapie XL hair consult (gratis)

30 minuten — Een consult voor XL hair is nodig om te bekijken of deze behandeling voor jou geschikt is. Maak nu een gratis afspraak voor een vrijblijvend consult.

mesotherapy, xl man hair

Mesotherapie XL hair man

30 minuten — De hairbooster die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert om zo haaruitval tegen te gaan. Dit is een onderhoudsbehandeling. Voor deze behandeling is een kuurvorm nodig van 6 sessies. Let op: Alleen in te plannen na een gratis XL hair consult.

Haarbehandeling, Mesotherapie XL Hair, Dames, Vrouwen, Mesotherapie behandeling

Mesotherapie XL hair vrouw

30 minuten — De hairbooster die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert om zo haaruitval tegen te gaan. Dit is een onderhoudsbehandeling. Voor deze behandeling is een kuurvorm nodig van 8 sessies. Let op: Alleen in te plannen na gratis XL hair consult.