Mesotherapie XL Hair Booster

Een zeer effectieve behandeling tegen haaruitval.

XL Hair is een hair booster die de follikels stimuleert en voedt, hierdoor wordt haaruitval geremd en wordt de haarwortel (opnieuw) geactiveerd. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals (natuurlijk) hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatievloeistof, bestaande uit maar liefst 47 actieve ingrediënten. Deze treatment is voor zowel mannen- als vrouwen zeer geschikt. 

Boek je afspraak online of neem contact op met het team van KRIS. voor meer informatie of advies.

Haarbehandeling, Mesotherapie XL Hair, Dames, Vrouwen, MEsotherapie behandeling, consult

Mesotherapie XL hair consult (gratis)

30 minuten — Een consult voor XL hair is nodig om te bekijken of deze behandeling voor jou geschikt is. Maak nu een gratis afspraak voor een vrijblijvend consult bij KRIS. in Haarlem

mesotherapy, xl man hair

Mesotherapie XL hair man

30 minuten — De hairbooster die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert om zo haaruitval tegen te gaan. Dit is een onderhoudsbehandeling. Voor deze behandeling is een kuurvorm nodig van 6 sessies. Let op: Alleen in te plannen na een gratis XL hair consult.

Haarbehandeling, Mesotherapie XL Hair, Dames, Vrouwen, Mesotherapie behandeling

Mesotherapie XL hair vrouw

30 minuten — De hairbooster die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert om zo haaruitval tegen te gaan. Dit is een onderhoudsbehandeling. Voor deze behandeling is een kuurvorm nodig van 8 sessies. Let op: Alleen in te plannen na gratis XL hair consult.