Cryopen

Met de CryoPen bevries ik ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Door de bevriezing sterft het weefsel af en komt er op natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats. Met deze methode van bevriezing, ben ik in staat om huidletsel als pigmentvlekken, wratjes, fibromen en ouderdomsvlekken te verwijderen. Vaak behalen we al na 1 behandeling al resultaat, maar voor het mooiste resultaat doe je dit in kuurvorm.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Laserbehandeling gezicht, CryoPen, bevriezing, consult gratis

Cryopen consult - Gratis

15 minuten — Door middel van de CryoPen, een behandeling met stikstof, behandel ik ongewenst goedaardig huidweefsel zoals fibromen, (steel)wratjes, pigment-, ouderdoms- en moedervlekken, etc. Met deze behandeling kan ik deze plekjes op een hele mooie, precieze en vrijwel pijnloze manier behandelen. Maak nu een gratis afspraak voor een vrijblijvend consult.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Laserbehandeling gezicht, CryoPen behandeling, bevriezing,

Cryopen

30 minuten — Het behandelen van ongewenst goedaardig huidweefsel zoals fibromen, (steel)wratjes, pigment-, ouderdoms- en moedervlekken, etc.
Let op: Alleen in te plannen na een gratis CryoPen consult.