Cryopen

Met de CryoPen bevriezen we ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Door de bevriezing sterft het weefsel af en komt er op natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats.

Met deze methode van bevriezing, is het team van KRIS. in staat om huidletsel als pigmentvlekken, wratjes, fibromen en ouderdomsvlekken te verwijderen. Vaak behalen we al na 1 behandeling al resultaat, maar voor het mooiste resultaat doe je dit in kuurvorm.

Boek je afspraak online of neem contact op met het team van KRIS. voor meer informatie of advies.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Laserbehandeling gezicht, CryoPen, bevriezing, consult gratis

Cryopen consult - Gratis

15 minuten — Door middel van de CryoPen, een behandeling met stikstof, behandelen we ongewenst goedaardig huidweefsel zoals fibromen, (steel)wratjes, pigment-, ouderdoms- en moedervlekken, etc. Bij KRIS. kunnen we met deze behandeling plekjes op een hele mooie, precieze en vrijwel pijnloze manier behandelen. Maak een gratis afspraak voor een vrijblijvend consult.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Laserbehandeling gezicht, CryoPen behandeling, bevriezing,

Cryopen

30 minuten — Het behandelen van ongewenst goedaardig huidweefsel zoals fibromen, (steel)wratjes, pigment-, ouderdoms- en moedervlekken, etc. Let op: Alleen in te plannen na een gratis CryoPen consult.