Huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, huidkliniek Haarlem

Ik, Kristi Riemens ben een erkend huidspecialist. Dat wil zeggen dat ik behandelingen aanbied speciaal gericht op huidverbetering. Ik heb een erkende en professionele salon aan de Koningstraat in Haarlem en leg je hier graag in de watten. Als huidspecialist richt ik mij op het behandelen van de beschadigde of aangedane huid die door een schoonheidsspecialist niet verder kan worden geholpen.

Zo behandel ik huidproblemen als littekens, acne(littekens), pigmentvlekken, lymfoedeem (vochtophoping), steelwratjes, huidveroudering, rosacea etc. Het doel van mijn huidbehandelingen is het wegnemen, verminderen of voorkomen van de klacht of huidaandoening.

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. kristi riemens

Kennismaken?

Dagelijks worden cliënten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid. Maak een afspraak in de salon en ontdek samen met mij, Jacky of Arda de meest geschikte behandelingen om jouw huid de boost te geven die ze nodig.

Gratis huid- en collageenscan voor huidaandoeningen behandelen

Gratis Huid + Collageenscan

Ben je nieuw bij KRIS. dan doen we in altijd een uitgebreide huidscan van tevoren. Tijdens deze intake bepalen we door middel van de OBSERV 520X jouw huidcondititie en haar natuurlijke collageenaanmaak. Aan de hand daarvan kiezen we de behandelingmethode die het meest geschikt is voor jouw huid. Deze huidscan is gratis te boeken via de site.

Erkent huidspecialist in de regio

Huidspecialist Haarlem

De huid is ons grootste orgaan en reflecteert onze (on)gezonde leefstijl. De huid heeft behoefte aan goede verzorging om je op je mooist te laten stralen. Daar help ik je als huidspecialist graag bij. Maar zeker ook wanneer het gaat om het behandelen van verschillende huidaandoeningen en huidproblemen kan ik je als huidspecialist goed helpen. Denk aan huidaandoeningen als:

 • Acné;
 • Rosacea;
 • Jeuk;
 • (Seborroïsch) eczeem;
 • Lichtgevoeligheid;
 • Melasma;
 • Periorale dermatitis.

Voor een stralende huid ga je naar een huidspecialist

Ook als je geen zichtbare huidproblemen hebt, ben je van harte welkom in mijn salon. Een gezonde huid heeft een goede verzorging nodig om de huid te laten stralen. Hiervoor gebruik ik de beste producten van merken die ik zorgvuldig gekozen heb. Bekijk hier de merken die ik gebruik.

Verschil huidspecialist en dermatoloog

Als huidspecialist in Haarlem verzorg ik de gezonde gezichtshuid met eventuele huidproblemen zoals rosacea, couperose en littekentjes. Als erkend huidspecialist kan ik deze huidproblemen behandelen en zo de klachten drastisch verminderen of zelfs wegnemen.

Een dermatoloog (huidarts) onderzoekt en behandelt mensen met een zieke of aangedane huid. Dermatologen behandelen agressievere huidaandoeningen en -afwijkingen. De meest voorkomende huidaandoeningen die zij behandelen zijn eczeem, huidtumoren, psoriasis en brandwonden.

Wanneer de aandoening zo agressief is dat er medicatie nodig is om de klachten weg te nemen, kan ik je als specialist helaas niet verder helpen en zal ik je doorverwijzen naar de dermatoloog. Heb je een huidprobleem en weet je niet goed bij wie je moet zijn? Stuur mij een berichtje via Whatsapp. Ik help je graag verder.

Gratis intake

Tijdens de intake doe ik een uitgebreide huid + collageenscan waarbij ik je huid grondig onderzoek, op basis hiervan bekijk ik welke behoeften je huid heeft. Als huidspecialist heb ik ook een belangrijke functie bij het herkennen van huidkankerplekjes en kan ik je adviseren wanneer het nodig is om verdachte plekjes bij de arts te laten controleren.

Dé huidspecialist van Haarlem en omstreken

Ik volg trends en ontwikkelingen op de voet en doe regelmatig cursussen en bijscholing om op de hoogte te blijven. Ik behandel jouw huid (problemen) altijd volgens de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Voor huidproblemen als acne, pigmentvlekken, couperose, bultjes & wratjes, littekens en huidverjonging ben je bij KRIS. aan het juiste adres. 

Wanneer naar een huidspecialist in Haarlem?

Als je last ervaart van diverse huidproblemen is het raadzaam om bij mij in de salon langs te komen. We doen dan een grondige huidanalyse waarbij ik direct zie waar je last van hebt en hoe we het kunnen verminderen/oplossen. 

Ook wanneer je je huid goed wil onderhouden en verzorgen ben je van harte welkom in de salon. Ik ben huidspecialist voor het gezicht, hals en decolleté en bied diverse huidbehandelingen aan met als doel:

 • Het verminderen van littekens;
 • Het natuurlijk verstrakken van de huid;
 • Huidveroudering tegen te gaan;
 • Huidaandoeningen te verminderen;
 • Het verminderen/wegnemen van acné;
 • Het verminderen van pigmentatie;
 • Een stralende huid.

Vergoedingen bij een huidkliniek in Haarlem

Huidbehandelingen kunnen mogelijk worden vergoed wanneer je aanvullend bent verzekerd voor huidtherapie. Behandelingen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld acné therapie, bindweefselmassage en lasertherapie.
Heb je twijfels of vragen? Stuur mij gerust een berichtje via Whatsapp, via de socials of via telefoon. 

 

 


huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, Huidkliniek Haarlem