Huidverzorgende facials

Bij KRIS. skin improvement werk ik met meerdere high-end huidverbeterende technieken en merken. Deze worden volledig afgestemd op jouw huidconditie. Elke huid en elk huidprobleem vergt een andere aanpak. Om die reden bied ik geen standaard behandelingen aan. Alles wordt bepaald aan de hand van de huidanalyse, jouw wensen en wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Mild treatment

45 minuten —De Mild Treatment is een behandeling voor mensen met een zeer gevoelige huid of met een verstoorde huidbarrière (denk aan acné of rosacea). Deze huid wil ik vooral kalmeren en herstellen en is nog te gevoelig om met actieve werkstoffen te behandelen. Bij de Mild Treatment gebruik ik veelal producten van Dr.K.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Medium treatment

60 minuten — De Medium Treatment is een veel gekozen facial en is gericht op de normale tot gecombineerde huid. Bij deze huid is het belangrijk de tekorten aan te vullen en diep te reinigen, exfoliëren en stimuleren. Bij de Medium Treatment gebruik ik voornamelijk producten van PCA skin.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Strong treatment

75 minuten — De Strong Treatment is de uitgelezen treatment om huidveroudering en huidverslapping tegen te gaan. Bij deze huid is het vooral belangrijk de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine te stimuleren. Ik richt mij tijdens deze treatment echt op anti-aging. Bij de Strong Treatment worden vooral de producten van Forlle’d ingezet.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial, men, mannen

Gentleman's treatment

60 minuten — Afgestemd op de specifieke behoeften van de mannenhuid. Deze gezichtsbehandeling helpt bij huidgevoeligheid, dofheid, veroudering en het herstellen van schade veroorzaakt door het (dagelijks) scheren. Ideaal voor de man die er graag op zijn best uit willen zien.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial, powerboost, huidboost

Powerboost treatment

75 minuten — Hét geheim van Hollywood-sterren en vele BN'ers! Met de Bio Blue Light dieptereiniging, gepatenteerde (naaldloze) zuurstofdrukinjectie, OXYTone bindweefselmassage met Bio Blue Light en Bio Red Light, Zuurstofspray, OXYCryo en OXYDiamond Peeling gebruik ik de meest vooraanstaande huidtechnieken om jouw huid er op zijn best uit te laten zien, een echt powerboost voor jouw feest, bruiloft of mediaoptreden. Deze behandeling kan ook in kuurvorm.