Ervaar de kracht van Botox® en fillers bij KRIS in Haarlem.

KRIS is dé toonaangevende cosmetische kliniek voor Botox® en fillers in Haarlem. Onze gespecialiseerde cosmetisch arts, Arda Arduç, biedt professionele en veilige oplossingen om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Botox® Haarlem: Verjong jouw huid met KRIS.

Verminder rimpels en behoud jouw natuurlijke mimiek met veilige Botox® behandelingen in Haarlem bij KRIS. Onze behandelingen zorgen voor een frisse, jeugdige uitstraling zonder dat het opvalt dat je behandeld bent. Botox® ontspant gezichtsspieren voor zowel cosmetische als medische doeleinden, zoals het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, migraine, overmatig zweten en spierproblemen. 

Veelgestelde vragen over Botox behandelingen bij KRIS in Haarlem.

Fillers Haarlem: Volumeherstel en rimpelcorrectie bij KRIS.

Herstel de jeugdige contouren van jouw gezicht met fillers (injectables) in Haarlem bij KRIS. In onze Haarlemse kliniek worden onder andere hyaluronzuur fillers gebruikt, een lichaamseigen stof die essentieel is voor huidelasticiteit. Een filler behandeling kan gebruikt worden om volume terug te brengen in je gezicht, het opvullen van lippen of het verstrakken van de kin- en kaaklijn. Wij gebruiken uitsluitend Juvéderm-fillers voor veilige en effectieve resultaten.

Veelgestelde vragen over Filler behandelingen bij KRIS in Haarlem.

Wat is het verschil tussen Botox® en Fillers?

Een botoxbehandeling en een fillerbehandeling in Haarlem zijn beide cosmetische procedures gericht op het verminderen van tekenen van veroudering, maar werken op verschillende manieren. Botuline toxine, een natuurlijk eiwit geproduceerd door een bacterie, wordt geïnjecteerd in spieren om ze tijdelijk te verlammen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen. Fillers, daarentegen zijn gemaakt van verschillende materialen en worden geïnjecteerd onder de huid om volume toe te voegen, rimpels op te vullen en contouren te verbeteren.

Waarom KRIS?

  • Ervaren en gecertificeerde cosmetisch artsen
  • Gratis consult
  • Veilige en effectieve behandelingen
  • Natuurlijke en langdurige resultaten
  • Klantgerichte service

Word de beste versie van jezelf en voel je vol zelfvertrouwen.

Wil je er weer zo jong en stralend uit zien als je je voelt? Bezoek onze kliniek in Haarlem voor een vrijblijvend consult en ontdek samen met cosmetisch arts Arda de beste behandeling voor jou.

 

Botox en Fillers bij KRIS. in Haarlem I huidverbeteringssalon

Maak kennis met Cosmetisch arts Arda

Nadat drs. Arda Arduç in 2018 zijn studies biomedische wetenschappen en geneeskunde succesvol afrondde, is hij gestart als basisarts. Vervolgens volgde hij bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandeling (NIMEB) een aanvullende opleiding tot Botox- en injectables arts om zich verder te ontwikkelen in de wereld van de esthetiek.

Mijn merken I Juvéderm

Juvéderm

Juvéderm facial fillers is de nummer één hyaluronzuur filler van de wereld. Ze maken gebruik van een unieke, gepatenteerde VYCROSS™-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.

Mijn merken I Botox

Botox® Cosmetics

Botox® Cosmetics is exclusief door de FDA goedgekeurd om matige tot ernstige fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen. Het is het meest hoogwaardige merk op het gebied van injectables en heeft een minimale downtime. 

Botox & Fillers reviews Haarlem

Reviews Botox & filler behandeling Haarlem

  • "Fijne behandeling prikjes voelde ik amper, en arda is super vriendelijk en professioneel. Geeft goed advies en stelt je op je gemak. En het resultaat is mooi en natuurlijk." - Charissa
  • "Arda is heel professioneel, neemt de tijd en geeft altijd eerlijk en passend advies. Heel tevreden!" - Marjolein