Huidverbeterende Peelings

Door middel van peelings zorg ik voor directe huidverbetering. De peelings werken van de dieper gelegen huidlagen naar de bovenste huidlagen. Zo wordt de aanmaak van een nieuwe huid gestimuleerd en wordt de huid verstevigd.

huidverbetering salon Haarlem I fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling

40 minuten — Deze fruitzuurpeeling, ook wel AHA peeling genoemd verwijdert onzuiverheden en dode huid van het gezicht. Met als gevolg dat de huid beter ademt en sneller regenereert. AHA's staan ook bekend als antioxidanten die de strijd aanbinden met vrije radicalen (vervuiling, tabak, zon, stress enz.) die de veroudering van de huid versnellen. Voordeel van de fruitzuurpeelings die ik gebruik is dat ik elke zone en elk huidprobleem tegelijk in de behandeling kan aanpakken. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.
 

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Peeling, retinol

Retinol peeling gelaat + hals

45 minuten — De pure retinol peel behandelt op effectieve wijze de verouderde huid, pigmentverschuivingen, rokershuid en de huid met zonbeschadigingen. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Peeling, retinol, decolleté

Retinol peeling gelaat + hals + decolleté

45 minuten — De pure retinol peel behandelt op effectieve wijze de verouderde huid, pigmentverschuivingen, rokershuid en de huid met zonbeschadigingen. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Peeling, PCA

PCA peeling gelaat + hals

45 minuten — Deze huidvriendelijke en toch effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die je kwijt bent aan de traditionele peelings. De samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien. Deze formule is ook ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Peeling, PCA, decollete

PCA peeling gelaat + hals + decolleté

60 minuten — Deze huidvriendelijke en toch effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die je kwijt bent aan de traditionele peelings. De samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien. Deze formule is ook ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.