Huidaandoeningen behandelen in Haarlem

Wanneer je last heb van uitslag/irritatie in je gezicht is het heel goed dat je nu op deze pagina zit. Wanneer je last heb van een huidprobleem (zoals roodheid, acne of schilvering/droogheid) kan dit diverse oorzaken hebben. Dit kan irritatie, een infectie of een huidaandoening zijn. 

Kun je huidaandoeningen behandelen?

Op basis van de uitslag in het gezicht is het soms moeilijk om te weten of het om een gewone irritatie, infectie of om een huidaandoening gaat. Daarom is een grondige huidanalyse van tevoren erg belangrijk. 

Plan je gratis huidscan

Tijdens deze scan breng ik met de Observ520X heel nauwkeurig jouw huidconditie in kaart. Dit doe ik op diverse niveaus en zo zie ik precies de zaken die je met het blote oog/daglicht niet kan zien. Aansluitend op de huidscan breng ik ook je natuurlijke aanmaak van collageen in kaart en kan ik zien hoeveel collageen je huid nu (nog) bevat. 

Hieruit volgt een advies en behandelplan hoe we het best jouw huidprobleem of huidaandoening kunnen gaan behandelen en geef ik productadvies. 

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. kristi riemens

Kennismaken?

Wees welkom en ontdek samen met mij de meest geschikte behandelingen om jouw huid de boost te geven om zijn natuurlijke schoonheid te tonen!

Gratis huid- en collageenscan voor huidaandoeningen behandelen

Gratis Huid + Collageenscan

Ben je nieuw in mijn salon? Dan doen we in principe altijd een uitgebreide huidscan van te voren. Tijdens deze intake bepaal ik door middel van de OBSERV 520X jouw huidcondititie en haar natuurlijke collageenaanmaak. Aan de hand daarvan kiezen we de behandeling die het meest geschikt is voor jouw huid. Boek deze nu. 

Vaak voorkomende huidaandoeningen in het gezicht

Twijfel je of je lijdt aan een huidaandoening in je gezicht? Lees dan hieronder meer informatie over veel voorkomende huidaandoeningen die ik zie in mijn huidpraktijk in Haarlem. Mocht ik zaken zien die ik niet vertrouw, kan ik je goed adviseren om wel of niet een arts te raadplegen. Het is daarmee raadzaam om altijd een gratis huidscan te laten maken om te bepalen met welke huidziekte we te maken hebben. 

  • Acne, dit zijn (rode)puistjes met een witte of gele kop en/of mee-eters. Vaak is er een bijbesmetting van bacteriën. Hier is sprake van verstopping van de poriën door een overmatige talgproductie. Vaak is dit tijdens de pubertijd maar dit kan ook op latere leeftijd voorkomen. Lees hier meer over de behandeling van acné.
  • Blozen, plots opkomende rode vlekken/rode huid. Gaat gepaard met warmtegevoel en zweten. Dit is een lichamelijke reactie op (hevige) emoties of een gevolg van de menopauze. 
  • Rosacea, plots opkomende roodheid, bultjes en/of uitgezette bloedvaatjes. Rosacea houdt langer aan dan roodheid. Een vervelende huidaandoening zonder duidelijke oorzaak. Komt vaker voor bij een licht huidtype en is wellicht erfelijk. Kan worden getriggerd door onder andere alcohol en zon. 
  • Eczeem, rode (droge) plekjes op het gezicht. Lichte schilvering en soms jeukt het. Dit is een vaak erfelijke aanleg en stuit op een allergische reactie op een irriterende stof. Denk aan alcohol of parfum. 
  • Melasma, donkere vlekken op de bovenlip, wangen en/of slapen. Ontstaat als gevolg van verandering van hormonen in combinatie met zon. Ontstaat vaak na start van de pil en tijdens zwangerschap (zwangerschapsmasker). 
  • Vitiligo, ontkleurde melkwitte vlekken. Hier is sprake van vernietiging van de pigmentcellen. 
Huidbehandelingen, huidverbetering kliniek Haarlem

Huidbehandelingen Haarlem

Voor effectieve huidverzorging en zichtbare huidverbetering.

Kun je alle huidaandoeningen behandelen in Haarlem?

Ik kan geen wonderen verrichten maar wel bepaalde huidaandoeningen een heel stuk laten afnemen. Zo is er bijvoorbeeld bij een huidaandoening als blozen niet heel veel aan te doen. Maar heb je last van roodheid in je gezicht? Dan kun je lijden aan rosacea. Deze huidaandoening is erg goed te behandelen bij mij in de salon in Haarlem. Maar ook pigmentproblemen als melasma kan ik goed behandelen, hetzelfde als de huidziekte acné.

Het behandelen van huidaandoeningen is maatwerk. Welke behandeling het beste voor jouw huid werkt, hangt af van diverse factoren zoals de conditie van je huid en de ernst van het huidprobleem. Daarom staat persoonlijke aandacht bij het aanpakken van huidzieken bij mij voorop!

Plan je gratis huidscan om te kijken hoe we jouw huidprobleem of huidaandoeningen het best kunnen gaan behandelen. Ik breng met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld. Zo heb ik een helder en goed beeld van jouw huidconditie waar ik de behandelingen op zal afstellen.

Heb je een huidaandoening en weet je niet goed bij wie je moet zijn? Stuur mij een berichtje via Whatsapp. Ik help je graag verder.  


huidspecialist Haarlem, huidaandoeningen behandelen Haarlem, Huidkliniek Haarlem