Huidspecialist Haarlem, huidaandoeningen behandelen Haarlem, huidkliniek Haarlem

Heb je last van uitslag of irritatie in je gezicht? Dan ben je bij onze kliniek in Haarlem op de juiste plek. Huidproblemen zoals roodheid, acne of schilfering/droogheid kunnen verschillende oorzaken hebben, waaronder irritatie, infectie of een specifieke huidaandoening.

Kun je huidaandoeningen behandelen?

Er bestaan wel meer dan 2000 verschillende huidaandoeningen volgens de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV). Deze aandoeningen kunnen een aanzienlijke invloed hebben op je dagelijks leven. Als huidspecialist kan ik helpen de effecten van een aantal van deze huidaandoeningen te verminderen of zelfs volledig te behandelen.

Op basis van de uitslag in het gezicht is het soms moeilijk om te weten of het om een gewone irritatie, infectie of om een huidaandoening gaat. Daarom is een grondige huidanalyse van tevoren erg belangrijk. 

Plan je gratis huidscan

Tijdens deze scan breng ik met de Observ520X heel nauwkeurig jouw huidconditie in kaart. Dit doe ik op diverse niveaus en zo zie ik precies de zaken die je met het blote oog/daglicht niet kan zien. Hieruit volgt een advies en behandelplan hoe we het best jouw huidprobleem of huidaandoening kunnen gaan behandelen en geef ik productadvies. 

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. kristi riemens

Kennismaken?

Dagelijks worden cliënten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid. Maak een afspraak in de salon en ontdek samen met mij, Jacky of Arda de meest geschikte behandelingen om jouw huid de boost te geven die ze nodig.

Gratis huid- en collageenscan voor huidaandoeningen behandelen

Gratis Huid + Collageenscan

Ben je nieuw bij KRIS. dan doen we in altijd een uitgebreide huidscan van tevoren. Tijdens deze intake bepalen we door middel van de OBSERV 520X jouw huidcondititie en haar natuurlijke collageenaanmaak. Aan de hand daarvan kiezen we de behandelingmethode die het meest geschikt is voor jouw huid. Deze huidscan is gratis te boeken via de site.

Vaak voorkomende huidaandoeningen in het gezicht

Twijfel je of je lijdt aan een huidaandoening in je gezicht? Lees dan hieronder meer informatie over veel voorkomende huidaandoeningen die ik zie in mijn huidpraktijk in Haarlem. Mocht ik zaken zien die ik niet vertrouw, kan ik je goed adviseren om wel of niet een dermatoloog of arts te raadplegen. Het is daarmee raadzaam om altijd een gratis huidscan te laten maken om te bepalen met welke huidziekte we te maken hebben. 

  • Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die wordt gekenmerkt door puistjes, mee-eters, ontstekingen en soms littekens. Het ontstaat wanneer de haarzakjes verstopt raken door overmatige talgproductie, dode huidcellen en bacteriën, wat leidt tot ontstekingen. Hormonale veranderingen, genetica, stress, voeding en cosmetica kunnen bijdragen aan het ontstaan en verergeren van acne. Onze huidspecialisten kunnen de huidziekte acne goed behandelen en klachten tot wel 90% verminderen. 
  • Couperose is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door rode, zichtbare bloedvaatjes op het gezicht, meestal op de wangen, neus en kin. Het ontstaat wanneer de kleine bloedvaatjes in de huid verzwakken en uitzetten, waardoor ze zichtbaar worden aan het oppervlak. Factoren zoals genetica, blootstelling aan de zon, temperatuurwisselingen en alcoholgebruik kunnen bijdragen aan het ontstaan van couperose. Bij KRIS kunnen we deze huidaandoening goed behandelen met de KTP-laser.
  • Rosacea is een chronische huidaandoening die zich manifesteert als roodheid en zichtbare bloedvaatjes op het gezicht, vaak vergezeld van puistjes en bultjes. Het ontstaat door een combinatie van genetische, omgevings- en vasculaire factoren, waarbij ontstekingen van de haarvaten in de huid een rol spelen. Triggers zoals zonlicht, hitte, stress, alcoholgebruik en bepaalde voedingsmiddelen kunnen symptomen verergeren. Om de symptomen van deze aandoening te verminderen, zijn diverse behandelingen mogelijk. De huid zal echter altijd gevoelig blijven, daarom is een goede huidverzorging belangrijk. Daarvoor ben je bij KRIS aan het juiste adres. Op basis van een gratis huidscan geef ik je advies over producten die jouw gevoelige huid kunnen ondersteunen en laten stralen. 
  • Pigmentvlekken (ouderdomsvlekken, melasma) zijn donkere verkleuringen op de huid die worden veroorzaakt door een overproductie van melanine, het pigment dat de huid kleur geeft. Dit kan optreden als reactie op blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen, huidletsels, genetica of bepaalde medicijnen. De ophoping van melanine resulteert in de vorming van donkere vlekken of verkleuringen op de huid, die pigmentvlekken worden genoemd. Hoewel pigmentvlekken over het algemeen niet schadelijk zijn, kunnen ze voor sommige mensen cosmetisch storend zijn. Bij KRIS kunnen we ze eenvoudig verwijderen met de cryopen.

 

Effectieve behandeling van huidaandoeningen in Haarlem

Kunnen alle huidaandoeningen worden behandeld in Haarlem? Hoewel ik geen wonderen kan verrichten, kan ik wel de symptomen van bepaalde huidaandoeningen aanzienlijk verminderen. Bijvoorbeeld, hoewel blozen moeilijk te behandelen is, kan rosacea effectief worden behandeld in mijn salon in Haarlem. Ook pigmentproblemen zoals melasma en huidziekten zoals acne kunnen succesvol worden behandeld.

Het behandelen van huidaandoeningen is maatwerk, afhankelijk van factoren zoals de huidconditie en de ernst van het probleem. Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal! Plan een gratis huidscan om te ontdekken welke behandeling het beste bij jou past. Met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities breng ik al jouw huidkenmerken nauwkeurig in beeld voor een op maat gemaakte behandeling.

Heb je een huidaandoening en weet je niet waar je terecht kunt? Stuur mij een berichtje via Whatsapp, ik help je graag verder.


huidspecialist Haarlem, huidaandoeningen behandelen Haarlem, Huidkliniek Haarlem