Onze merken

Bij KRIS. kiezen we de merken waarmee we werken zeer zorgvuldig uit. We kijken vooral naar de actieve werkstoffen in ieder product en gebruiken uitsluitend producten van merken die bewezen effectief blijken te zijn. 

In de salon in Haarlem verkopen we de skincare producten van al onze merken ook voor thuisgebruik. 

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I MeLine

Me Line

MeLine is gespecialiseerd in pigment en kan ook thuis worden gebruikt om alle soorten pigmentvlekken (hyperpigmentaties) te behandelen. Ongeacht de oorzaak van het pigment.

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I DrK Dermal Health

Dr K Dermal Health

Dr K behandelt huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem en chronische roodheid. Het merk baseert zich op recente wetenschappelijke onderzoeken naar de vele microbiotica die op onze huid leven. Door de gezonde microbiotica te voeden met prebiotica, ontstaat een probiotische werking. 

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I PCA skin

PCA skin

PCA skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen. Hun producten zijn gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen.

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I Forlle'd

Forlle'd

Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat met nanotechnologie, actieve werkstoffen in het diepste van de huid weet te brengen. Hierdoor worden werkstoffen maximaal in de huid opgenomen.

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I Sckin Nutrition, voedingssupplementen, collageen

Sckin Nutrition

Een mooie huid van binnenuit! Sckin Nutrition biedt voedingsupplementen voor een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam. Een goede aanvulling op je voedingspatroon.   

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I Thoclor Labs

Thoclor Labs

Dit merk bewijst dat natuurlijke genezing en huidverjonging heel goed samengaan en hebben een krachtige antiseptische werking. Met haar GF2 is ze tegelijkertijd gericht op huidverjonging. 

DS V Line I KRIS. skin improvement

DSV-Line

DSV-Line ontwikkelde recent collageendraden tesamen met een uniek stamcelserum, die door te werken volgens een specifieke behandeling, een verbluffend resultaat geeft op het gebied van huidverbetering en anti-ging. Met name rimpels worden drastisch vermindert. 

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I Obagi medical

Obagi medical

Obagi Medical is doelgericht effectief op verschillende huidproblemen als oppervlakkige en diepe pigmentproblemen, grove huidstructuur, littekens, rimpels, huidslapte, rosacea en acne. 

Mijn merken | Dore & Rose

Dore & Rose

Dore & Rose stelt dat je skincare routine net zo makkelijk moet zijn als 's avonds naar bed gaan. Met een missie om een uniek beauty product te introduceren dat bijdraagt aan een gezondere huid, lanceerde ze hun Mulberry silk sleep essentials. Dore & Rose's huidherstellende zijden kussensloop vermindert acne en puistjes, brengt de natuurlijke oliën weer in balans en voorkomt lijntjes en rimpels.

Mijn merken I Revitalash

Revitalash

RevitaLash® Advanced is één van de best verkochte wimperserums ter wereld. Het serum is ontwikkeld door oogarts Dr. Michael Brinkenhoff met als doel de algehele gezondheid en het uiterlijk van de wimpers te verbeteren. Het is zorgvuldig samengesteld met gepatenteerde technologie, BioPeptin Complex®, om de natuurlijke wimpers te verzorgen en het uiterlijk ervan te verbeteren. 

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I ROQUEBRUN zelfbruiner

ROQUEBRUN

Dé manier om zonloos te bruinen. De missie van ROQUEBRUN. is om mensen te inspireren om sunless te gaan en zich te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, zonder hun perfecte kleurtje te verliezen. 

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I Thank me Later (TML), zonnebrand

Thank me Later

Gemaakt in Bali op basis van alleen natuurlijke producten die niet op dieren worden getest. Dit om ons grootste orgaan enkel met de beste ingredienten te kunnen voeden en beschermen. 

Mijn merken I Juvéderm

Juvéderm

Juvéderm facial fillers is de nummer één hyaluronzuur filler van de wereld. Ze maken gebruik van een unieke, gepatenteerde VYCROSS™-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem. Sunday Brush, zonnepoeder. SPF50

Sunday Brush

Het eerste minerale zonnepoeder met SPF 50 én 100% natuurlijke ingrediënten. Het beschermt tegen UVA en UVB stralen en is beschikbaar in vier natuurlijke huidtinten. Ideaal voor de gevoelige huid en met de zelfdoserende brush is eenvoudig om je zonnefactor bij te werken.  

Mijn merken I Botox

Botox® Cosmetics

Botox® Cosmetics is exclusief door de FDA goedgekeurd om matige tot ernstige fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen. Het is het meest hoogwaardige merk op het gebied van injectables en heeft een minimale downtime.